Bewoners

HUTTENBOUWSPEKTAKEL & Dorplein Open Air

Beste bewoners,

Net als vorige jaren organiseert Jong Nederland Budel-Schoot het Huttenbouwspektakel, op het grasveld achter de Sint Andreasschool. Dit zal gehouden worden op 20 en 21 mei, voor kinderen van 4 tot en met 16 jaar. De avond daarvoor, op vrijdag 19 mei vanaf 20.00 uur, organiseren we op hetzelfde terrein het nieuwe evenement Dorplein Open Air.

Vrijdagavond zal LINK Feestband er een gezellig feest van maken, waarbij de opbrengsten volledig ten goede komen aan de vereniging. Op zaterdag bouwen de kinderen samen met hun ouders hutten, waar ze ‘s nachts in mogen slapen. Dit jaar wordt er ook een zeepkistenrace gehouden, die voor extra spektakel zal zorgen. Zaterdagavond is er een kampvuur met live muziek van akoestisch duo Ritch&Ritchie. Zondag wordt het terrein weer opgeruimd. Gemeente Cranendonck heeft alle benodigde vergunningen verstrekt.

We proberen eventuele overlast tot een minimum te beperken.

U ben van harte welkom op Dorplein Open Air en bij het Huttenbouwspektakel. Vrijdag- en zaterdagavond is de toegang gratis, zaterdag overdag betalen bezoekers 1 euro entree. De zondagmiddag vanaf 13.00 uur is het pallethout van de hutten gratis af te halen.

Meer informatie vindt u op onze website, www.jnbs.nl.

Mocht u vragen hebben over deze activiteiten, dan kunt u een e-mail sturen naar info@jnbs.nl, of bellen met Teun van Moorsel, telefoonnummer 06 2411 9106.

Met vriendelijke groet,

Jong Nederland Budel-Schoot