Huttenbouwspektakel 2016

Na de spetterende eerste editie organiseert Jong Nederland Budel-Schoot 23 en 24 april voor de tweede keer het Huttenbouwspektakel. Net als vorig jaar wordt het grasveld achter de St. Andreasschool in Budel-Dorplein omgetoverd tot een heus dorp, waar groepen kinderen de mooiste hut proberen te bouwen. Als ze hun hut goed genoeg vinden mogen ze er zelfs in blijven slapen! Naast het hutten bouwen zijn er diverse andere vette activiteiten. Bezoekers zijn overdag welkom op ons terras met springkussen en ‘s avonds bij het kampvuur, waar een gave coverband optreedt.

Meedoen? Maak samen met je vrienden alvast een groep van maximaal 8 kinderen en minimaal 1 volwassen begeleider (zie de spelregels). Vanaf 20 februari kun je via deze website tickets kopen. Wacht niet te lang, want het aantal plaatsen is beperkt!

Schrijf je snel in!