Terugkijken

De vierde editie van het Huttenbouwspektakel is al weer een week geleden. Wij waren weer verrast door jullie prachtige hutten en snelle zeepkisten. Dankzij alle sponsoren, vrijwilligers en natuurlijk jullie was het evenement weer een groot succes! Hopelijk zien we jullie teams volgend jaar weer terug. Als je ideeën of verbeterpunten voor de volgende editie hebt horen we het graag.

Nog even nagenieten? RTV Horizon heeft een reportage gemaakt en er zijn weer fantastische foto’s geschoten.

Ben je tussen de 4 en 16 jaar en vond je het Huttenbouwspektakel te gek? Dan moet je zeker een keer op een van onze groepsavonden komen kijken. Elke week staan er weer gave activiteiten op het programma. Van trefballen in de zaal tot dropping lopen en van marshmallows roosteren bij het kampvuur tot knutselen: alles komt voorbij! Daarnaast gaat elke groep een weekendje weg en gaan we met de hele vereniging een week op zomerkamp. Meer informatie vind je op onze site. Mail ons gerust als je vragen hebt.

Voor alle papa’s en mama’s hebben we ook nog een leuke activiteit op de planning staan: Fiets Frotten! Op 8 juli, de zondagmiddag van Schoot Kermis, kun je met een team van 5 personen al je agressie en lompe kracht inzetten om zo snel mogelijk een fiets in een container te frotten. Dat gaat een middag worden die je niet snel vergeet, zeker niet als je de hoofdprijs wint: 100 consumptiemunten! Het kermisprogramma en het inschrijfformulier van het Fiets Frotten vind je op schootkermis.nl.