Het zit er weer op

Het Huttenbouwspektakel zit er weer op. Hopelijk hebben jullie er evenveel van genoten als wij. Dankzij alle vrijwilligers, sponsoren en natuurlijk jullie was het weer een groot succes. Net als vorig jaar heeft Bart Lijten weer prachtige foto’s gemaakt.

We zijn benieuwd wat jullie er van vonden. Heb je verbeterpunten of idee├źn voor ons? Laat het ons weten!

Hopelijk zien we jullie volgend jaar weer! Voor alle kinderen die daar niet op kunnen wachten zijn er de wekelijkse groepsavonden van Jong Nederland Budel-Schoot. Alle kinderen van 4 tot en met 16 jaar zijn welkom om twee avonden vrijblijvend mee te kijken. Meer informatie kun je vinden op jnbs.nl.

Huttenbouwspektakel 2016

Huttenbouwspektakel 2016

Na de spetterende eerste editie organiseert Jong Nederland Budel-Schoot 23 en 24 april voor de tweede keer het Huttenbouwspektakel. Net als vorig […]