Inschrijvingen geopend!

Huttenbouwspektakel 2018 komt eraan! Op 2 en 3 juni wordt het grasveld achter de St. Andreasschool in Budel-Dorplein veranderd in een huttendorp. Dit jaar verrijst er ook weer een grandioze zeepkistenhelling! Zoek snel je team bij elkaar, bestel je tickets en begin vast aan de bouw van een zeepkist! Je kunt je nog inschrijven tot en met vrijdag 25 mei.

Een team bestaat uit maximaal 8 kinderen en minimaal 1 volwassene. Bouw een dag lang een hut en blijf er ‘s nachts in slapen! Verder is er nog genoeg te doen, zoals de zeepkistenrace. ‘s Avonds is er een kampvuur met livemuziek van Rum for Breakfast waarbij iedereen welkom is. De mooiste hut, mooiste zeepkist en de snelste zeepkistenracer winnen een prijs. Het belooft weer een geweldig weekend te worden! Tickets kosten 10 euro, inclusief avondeten, ontbijt én t-shirt.