Promoteam op bezoek bij:

Het Huttenbouwspektakel komt steeds dichterbij en de voorbereidingen zijn in volle gang! Het promoteam ging op bezoek bij de kookstaf en je ziet hoe vrienden en familie worden ingeschakeld om het weer tot een groot succes te maken.
Het promoteam nam ook een kijkje bij Woodcraft, het team dat al twéé keer eerder de Huttenbouwbokaal won. Wat is hun geheim?! Je ziet het morgen in het vervolg op deze video!

De inschrijvingen sluiten over een paar dagen, dus pak die laatste kans en schrijf je nog snel in 💙

Huttenbouwspektakel 2019

Het Huttenbouwspektakel komt steeds dichterbij en de voorbereidingen zijn in volle gang! Het promoteam ging op bezoek bij de kookstaf en je ziet hoe vrienden en familie worden ingeschakeld om het weer tot een groot succes te maken. Het promoteam nam ook een kijkje bij Woodcraft, het team dat al twéé keer eerder de Huttenbouwbokaal won. Wat is hun geheim?! Je ziet het morgen in het vervolg op deze video!

Posted by Jong Nederland Budel-Schoot on Saturday, May 11, 2019